Recensies Pure 4u

Debby
06-02-24 19:48:23
Ik heb bij Thamara een traject hypnotherapie gevolgd. Ik vond het zelf best spannend om onder hypnose te gaan, omdat je er moeilijk een voorstelling van kunt maken als je het nog nooit gedaan hebt. Maar omdat Thamara zo'n lieve, bescheiden vrouw is, was het erg makkelijk om er vertrouwen in te hebben en me er aan over te geven.
Als ik wist wat voor een positieve impact hypnose heeft, had ik het absoluut eerder gedaan! Bepaalde angsten waarvan ik dacht dat ze niet meer weg zouden gaan en ik er maar gewoon 'mee moest leren leven', zijn nu gewoon weg. Ik had dit nooit voor mogelijk gehouden, maar toch is het gelukt door mezelf volledig over te geven aan de hypnose (wat op zichzelf al een geweldige ervaring is) en ook absoluut door de fijne begeleiding van Thamara. Ik ben Thamara erg dankbaar en ik raad dit echt iedereen aan!
Sara V
20-11-23 12:52:01
Via via kwam ik in contact met Thamara. Ik lag in de knoop met mezelf en mijn werk.
Thamara heeft mij goed begeleid, duidelijke uitleg, en zij is een warme persoonlijkheid waar ik mij op me gemak voelde.
Bijzonder wat er gebeurd, onwerkelijk en alle keren weer verbaasd.
Het heeft mij geholpen om in te zien wat de "knelpunten" waren en dat te veranderen.
Leonie *
06-11-23 16:15:26
Een tijdje geleden kwam ik bij Thamara voor een hypnose sessie. Na het stellen van verschillende vragen, uitleg over hypnose en wat ze ging doen, begonnen we met de sessie. Op een prettige manier begeleide Thamara me. Ik voelde me ontspannen en heb van alles los kunnen laten. Had van tevoren niet kunnen bedenken hoeveel lichter in me na deze sessie zou voelen! Ik durf nu meer voor mezelf op te komen, beter mijn grenzen aan te geven en voel me een stuk zelfverzekerder. Dankjewel Thamara!


- Recensie Linda -

Omdat ik was vastgelopen en niet wist hoe verder ben ik bij Thamara terecht gekomen. Thamara is gastvrij, rustig, stelt je op je gemak en stelt de juiste vragen om tot de kern te komen.
Haar uitleg is heel duidelijk, ook door de mooie voorbeelden die ze geeft.
De hypnotherapie heeft mij echt geholpen, er kwamen ook dingen naar boven waarvan ik mij niet bewust was dat ze veel impact op mijn leven hadden. Ja, hadden, want door de therapie heb ik deze gebeurtenissen herbeleefd en verwerkt.
Ik sta nu anders in het leven. Rustiger, niet meer steeds van alles moeten en meer om mijzelf denken.
Een hele bevrijding.

- Recensie Loena -

Nog niet zo lang geleden heb ik bij Thamara drie hypnose sessies gedaan, waar ik nog steeds absoluut geen spijt van heb! Het heeft mij een grote verrijking in mijn leven gegeven, waaronder een sterkere verbinding met mijn moeder. Dat is zo waardevol wat niet in geld uit te drukken is. Ik voel me vrijer en zekerder. Thamara heb ik als heel prettig ervaren. Meteen al bij het kennismakingsgesprek via de telefoon nam ze uitgebreid de tijd voor mij. Ik voelde me bij haar echt gezien en gehoord. Het is heel mooi om te zien hoe enthousiast ze ervoor de volle 300% voor gaat. Het is echt iedereen aan te raden, die behoefte voelt iets in zijn leven op te willen lossen of aan te gaan. Ik mediteer, maar hypnose had ik nog nooit eerder gedaan. Het voelde voor mij als een nog veel diepere meditatie. Heel bijzonder, maar ook veilig. Want terwijl ik met mijn onderbewuste in contact was, was ik me tevens nog steeds gewaar van mijn omgeving en lichaam. En door het vertrouwen wat Thamara uitstraalde kon ik mij met geen probleem laten zakken. Ik voel me echt dankbaar dat ik mezelf deze bijzondere mooie ervaring gegund heb.


Loena Boomstra

- Recensie Maxime -

2 Soorten sessies met Thamara gehad, Hypnotherapie en Acces Bars

Thamara is een heel fijn persoon, heeft een fijne rustige stem en heeft mij enorm geholpen om van mijn angsten, maar ook onzekerheden af te komen.

Ik kwam van elke sessie terug met een grote glimlach, het is nu een aantal maanden geleden dat ik hypnotherapie gehad heb en ik blijf er profijt van hebben. Sta sterker in mijn schoenen, en de angsten ben ik volledig van af!

Acces Bars is erg rustgevend, ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten, maar ik kwam er ontspannen van weer, mijn hoofd en lichaam voelde veel lichter, de spanning die ik onbewust in mijn lichaam had, was weg. 

- Recensie Janet -

Ik vind het vrij moeilijk om mij over te geven maar Thamara is een oud collega dus weet wie ze is en waar ze voor staat. Thamara stelt je goed op je gemak en ze is een mooi en zuiver persoon. Bij hypnotherapie denk je al snel dat je helemaal onder zeil bent maar dat is niet zo. Wat ik heel raar vond om te merken is dat je onderbewuste toch van alles doet waar je geen controle over hebt. Je gaat onder begeleiding van haar bij jezelf naar binnen en zij wijst je de weg maar jij gaat aan de slag. Onvoorstelbaar wat het met me heeft gedaan!!! Je gaat echt anders kijken naar dingen en je onderbewuste wordt bewust. Ik ben 3x geweest en er is al zoveel veranderd! Ik raad dit echt iedereen aan!! Er is niks zweverigs of raars aan. Het is een prachtige manier om patronen die je heel onderbewust doet om die bewust te maken. Ik ben ontzettend blij dat ik dit gedaan heb want het heeft me echt geholpen. Ik ben super enthousiast! Ze neemt ook echt alle tijd voor je. Twijfel je nog? Dan hoop ik dat mijn review je over de streep helpt. Ik ben best kritisch maar ik raad haar echt aan!

- Recensie Miranda -

Mijn ervaring met Thamara is heel positief! Bij haar voel je je meteen op de gemak.
Hypnose is gewoon geweldig. Je bent er gewoon bij, kunt ten alle tijden stoppen als je wil...maar dat wil je op dat moment gewoon niet . Na de tijd ben je heel ontspannen ,heerlijk gewoon. Ondertussen werk je aan je problemen en dit lijkt gewoon automatisch te gaan. Kan me nu eindelijk ontspannen, slaap eindelijk goed en maak me niet meer druk om te dingen die er eigenlijk niet toe doen. Als ik dit had geweten had ik het jaren eerder gedaan. Thamara kan je echt overal bij helpen/ begeleiden en zoals ze zelf ook zegt, je doet het eigenlijk gewoon zelf.

- Recensie Tessa -

Op verzoek van Thamara wil ik graag mijn ervaring met de hypnotherapie delen.
Het is mij goed bevallen. Ik ken Thamara van bijbelstudie. Het verraste mij dan ook om haar post op FB over deze therapie te zien, aangezien christenen er vaak zo negatief over zijn. Ik was nieuwsgierig en had al recent vanuit een andere hoek hele positieve dingen over deze therapie gehoord nml. dat het voor iedereen een aanrader zou zijn, niet alleen maar voor mensen met grote problemen.
In ieders onderbewustzijn zijn patronen ingeslepen. En om  die  nader te onderzoeken
kan heel waardevol zijn. Deze therapie kan heel goed helpen om van de  patronen waar je last van hebt af te komen. Ik wilde graag af van mijn onverklaarbare schuldgevoelens.
Omdat ik helemaal niet van therapie hou
en hierbij maar gemiddeld 3 sessies nodig zijn
besloot ik Thamara te bellen.
Inmiddels ben ik 3 keer geweest. Ik heb nu al minder last van de vervelende gevoelens, en ik heb geleerd dat ik zelf ook nieuwe patronen kan aanleren. Al met al ben ik blij dat ik gegaan ben. Het was iedere keer een flinke rit van Rotterdam naar Friesland dat wel, maar het was het waard. Thamara is in mijn ogen zeer bekwaam en heeft mij op een fijne manier kennis laten maken met de wondere wereld van mijn onbewuste processen.

- Recensie Nancy -

Het is ongelooflijk dat je onderbewustzijn de knoop die je hebt ook weer uit de knoop kan halen.
En het geeft je zoveel meer,  Hypnotherapie werkt dóór.
Bij Thamara ervaarde ik de rust en de veiligheid om aan de slag te gaan met mijn angsten.
Ik kan het zeker aanbevelen,  het is niet eng, wel verwonderlijk.

- Recensie Nienke -

Thamara is een hele lieve, warme en open vrouw. Ik stelde mij open voor, een voor mij nieuwe en onbekende, manier van behandeling. Super spannend! Thamara stelt je snel en natuurlijk op je gemak en voor je het weet, voelt het alsof je haar al jaren kent. Ze helpt je om in een hele fijne en ontspannen staat van zijn te komen, waarbij er niets raars zal gebeuren (lees: je gaat dus niet als een kip kakelen zoals in Amerikaanse tv-shows, don't worry). Ik ging op reis naar binnen en kwam situaties tegen die mij niet meer dienden. Samen met Thamara kon ik deze reis maken en kreeg ik (figuurlijk) haar hand aangereikt om dit kwetsbare pad samen te ontdekken. Door haar nieuwsgierigheid en vertrouwen, sta je versteld van je eigen kunnen. Ons brein is magischer dan je denkt!

- Recensie Janet -

"Cadeau voor jezelf" 

De eerste sessie vond ik een beetje spannend. Ik was niet bekend met hypnose. De uitleg die je geeft is 100% waar. Je geeft een veilige omgeving waarin ik me leerde ontspannen. Eenmaal in de stoel voelde ik mij op mijn gemak. Eerst was ik nog sceptisch over de werking van hypnotherapie. Mijn probleem was dat ik bang was om wat anderen zouden denken/vinden. Na de tweede sessie voelde ik mij onvoorspelbaar sterk. Dat nare gevoel van onzekerheid was ineens verdwenen!

Dit is een klein stukje van mijn verhaal, maar lieve mensen die dit lezen. Geef jezelf dit prachtige cadeau!!
Hypnotherapeut Thamara helpt je de stap te zetten, jij zelf maakt dat het probleem weg gaat! Waar een wil is, is een weg!

Ik raadt dit iedereen aan die van zijn of haar probleem af wil!

Liefs, een gelukkig mens! 

- Recensie Gerco -

Een tijdje terug ben ik in hypnotherapie bij Thamara geweest. Ik zou graag mijn ervaring willen delen omdat ik erg enthousiast ben over deze ervaring.

Thamara heeft mij begeleid doormiddel van hypnose om zo, samen met mij, één van mijn problemen aan te pakken. Wij hebben bepaalde sessies doorlopen, met onder andere een sessie waarin ik de symbolenreis heb gemaakt. Een bijzondere reis waarin je je probleem oplost door middel van visualisatie. Deze sprong er daarom voor mij uit omdat het visueel werken heel goed werkt bij mij en het heeft  er voor gezorgd dat mijn probleem is verdwenen.

Wat mij erg opviel tijdens de sessies is de rust, openheid en gastvrijheid wat Thamara uitstraalt. De gesprekken zijn informeel en je voelt dat er oprecht naar je wordt geluisterd. Naar mijn idee heeft dit zeker bijgedragen aan het vertrouwen wat ik nodig had om voor het eerst in hypnose te gaan. Je krijgt van te voren uitleg over wat er gaat gebeuren en er wordt gevraagd of je je hier goed bij voelt.

De hypnose ervaring was erg prettig. Thamara heeft een rustgevende stem waar je je goed op kan focussen en de uitleg en begeleiding is helder. Ik voelde mij tijdens de sessie zeer comfortabel en kon mij goed openstellen.

Na afloop van de sessie werd er geëvalueerd en werden tips meegegeven. Thamara is betrokken bij het hele proces.

De sessie heeft mij erg geholpen om een probleem aan te pakken en zelfs te verhelpen.