Hypnomassage

Vanwege mijn zwangerschapsverlof staan de behandelingen tijdelijk stil. Dit hoop ik zo snel mogelijk weer op te pakken na mijn zwangerschapsverlof. Heb je vragen over mijn diensten of interesse hierin? Stuur me gerust een mailtje of vul het contactformulier in en ik ga hem zeker beantwoorden. Wel kan dit uiteraard dus iets langer duren i.v.m. mijn verlof.

Hypnomassage is eigenlijk een combinatie van hypnose en massage. Het mooie van hypnomassage is dat je zowel fysiek als mentaal jezelf kunt ontwikkelen of een probleem kunt oplossen. Zodat je puur jezelf kunt zijn.  Voor meer informatie over hypnose kun je kijken bij de behandeling hypnotherapie en voor massage bij de behandeling ontspanningsmassage.

Zoals het woord hypnomassage al aangeeft is het dus een combinatie van hypnose en massage. Maar wist je dat je met massage eigenlijk al in een lichte trance/hypnose gaat? Ja echt waar, een massage is eigenlijk al hypnose zonder dat je er woorden bij gebruikt. Als een massage heerlijk ontspannend is geweest kan het zijn dat je weinig besef van tijd hebt....wist je dat dat eigenlijk ook hypnose is? Massage zorgt voor ontspanning en dat is een deur die open gaat richting hypnose. Een heel mooie en goede manier om te ontdekken wat hypnose eigenlijk kan doen.

Dus eigenlijk is een hypnomassage niet heel anders dan een gewone massage. Het enige verschil is de ondersteuning die ik geef in woorden. Het is echter geen hypnotherapie. Tijdens hypnomassages zal ik je begeleiden met visualisaties en ontspanningssuggesties. Bevalt het niet? Kun je altijd aangeven om te stoppen en kan de massage zelf gewoon als een ontspanningsmassage worden afgerond. 

Bij hypnomassage zullen we een (kennismakings)gesprek hebben waarin we gaan kijken naar het probleem wat jij wilt oplossen en gaan we samen kijken wat je hiervoor nodig hebt. Vervolgens zul je een heerlijke ontspanningsmassage ontvangen waarbij ik je verbeelding ga aanspreken. Want met jouw verbeelding is zoveel mogelijk! Daarnaast is jouw lichaam dan bezig met het opruimen van afvalstoffen terwijl jij bezig bent met het visualiseren maar ook heerlijk relaxen. Doordat je in trance of hypnose bent, zul je merken dat je nog meer van de massage kunt genieten. 

Wat zou er allemaal kunnen gebeuren als jij een hypnomassage ontvangen hebt?Interesse in hypnotherapie? Neem dan contact op via het contactformulier voor meer informatie of voor het maken van een (bel)afspraak.