Hallo, ik ben Thamara

 

Ik ben geboren in Meppel en opgegroeid in de Kop van Overijssel. Nu woon ik  samen met mijn man en dochter in Munnekeburen in Friesland. Graag help ik je jouw probleem te veranderen die nu een belemmering voor je is, zodat je weer kan gaan doen waar je goed in bent, namelijk: jezelf zijn. Jezelf zijn is uniek en dat maakt puur. Puur wie je bent. Dat geeft namelijk dat je met een ontspannen gevoel en met zelfvertrouwen in het leven kunt staan.

Kortom, dat je het leven kunt leiden dat jij wil!

Wat ik geloof is dat jij zelf je problemen kunt oplossen, alleen weet je soms gewoon niet hoe. Dat is waar ik je graag bij help zodat jij die oplossing wel kunt vinden. Dit doe ik door middel van massage en hypnotherapie.

Hoezo werk ik met hypnotherapie? 

Laat ik eerst even vertellen hoe ik zelf in het vak hypnotherapie terecht ben gekomen:

Ik kwam met hypnotherapie in aanraking omdat ik bang deed voor knallen. Ik was er zo klaar mee en wilde hier vanaf omdat ik vermijden vervelend vond, het niet wilde overdragen naar mijn toekomstige kinderen en gewoon omdat het me in de weg zat. Maar ik had ook geen zin om naar een psycholoog te gaan en ellenlange sessies te moeten volgen. Dus ik ging googelen en kwam op hypnose uit. 

Maar ik was zeer sceptisch als het om hypnose ging. Ik wist ook niet helemaal of het wel goed was want ja ben toch Christelijk opgevoed en daardoor vroeg ik mij toch af of het niet gevaarlijk is om je zo te laten beïnvloeden. Maar naarmate ik meer onderzoek naar hypnose deed, hoe meer ik besefte dat het helemaal niet gevaarlijk is. Ik ontdekte dat het een ontzettend gaaf hulpmiddel is om problemen op te lossen doormiddel van mijn eigen geniale krachtige onbewuste brein. Gaandeweg de sessies die ik had, kwam ik erachter dat de angst voor knallen die ik had, eigenlijk de oppervlakte was want daaronder werd duidelijk dat ik onzeker was voor het onverwachte. Toen ik dit wist en inzag dat ik dit anders kon gaan doen kreeg ik zoveel meer zekerheid. Dat voelt zoveel vrijer! Ik was zo onder de indruk van mijn (maar) drie sessies die ik onderging in hypnotherapie dat ik dacht: dit wil ook leren want dit gun ik anderen ook!

Dit is dus ook gelijk de reden dat ik werk met hypnotherapie. Het is hard werken, maar het is snel, effectief en op een hele natuurlijke manier. Dit omdat het een hele natuurlijke staat van zijn is. Voor meer informatie hierover kun je kijken bij  het kopje "behandelingen" en  de behandeling "hypnotherapie".

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op het HIN (Hypnose Instituut Nederland) en maak ik gebruik van de bewezen technieken die ik daar heb opgedaan. De therapie die ik geef, geef ik op maat. Ieder mens is uniek. Daarom pas ik het traject zo aan dat het bij jou past. Zo heb ik op deze manier al heel wat mensen mogen helpen om door hun probleem heen te werken zodat zij het zelf oplossen! Al deze mensen gingen vol verwondering naar huis en hebben hun probleem opgelost. Dat is zo gaaf om te zien en daardoor is dit echt mijn passie geworden. 


Waarom werk ik met massage?

Behalve dan dat een massage fijn is om te ontspannen heeft massage vele andere voordelen. Zowel op lichamelijk als mentaal gebied. Al jaren had ik het verlangen om mensen te kunnen helpen rust, ontspanning en verbinding te vinden door middel van massage. Want behalve dan dat de spieren soepel worden gemaakt gebeurt er zoveel meer tijdens een massage. Het zorgt voor een goede bloedcirculatie, reduceert stress, bevordert het immuunsysteem, werkt tegen depressie en zo zijn er zeker nog meerdere voordelen. 

Om jou zowel fysiek als mentaal te kunnen helpen heb ik de opleiding gevolgd voor ontspanningsmassage bij de ATS opleidingen in Leeuwarden. Daar heb ik geleerd klachtgericht te werken maar ook goed te kunnen masseren voor als je een heerlijk ontspanningsmomentje wilt voor jezelf. Kortom, ik kan variatie aanbieden.

Naast dat ik apart met hypnotherapie en massage werk kan dit ook gecombineerd worden. Precies zoals het bij jou past. Want dit is puur voor jou. Daarom stem ik een traject helemaal op jou af. Of dat nou massage is, hypnotherapie of een combi van alle twee. Er is zoveel mogelijk! Kijk gerust eens rond op mijn website en hopelijk mag ik je snel verwelkomen in mijn praktijk aan huis zodat ik kan kijken wat ik voor jou kan doen!