Afvallen

Er bestaan enorm veel manieren om af te vallen: sla een willekeurig tijdschrift open en het dieetadvies en de beste manieren van sporten worden om je oren geslingerd. Er wordt veel gepraat en geschreven over gezondheid, daar kun je haast niet omheen.

Als je iemand bent die regelmatig op zijn voeding let en af wil vallen maar het niet altijd lukt, is het goed om eens naar het mentale probleem te kijken. Want hoe kan het dan je wel sport, gezond eet en veel water drinkt, maar niet of amper afvalt? Vaak is het zo dat er een bepaald gedrag, gedachte en/of emotie achter het probleem zit, waardoor je niet kunt afvallen. Je zou het bijna kunnen zien als letterlijk iets vasthouden. Door je alleen bezig te houden met diëten en beweging, pak je het onderliggende probleem niet aan. Feitelijk werk je dus met een vorm van symptoombestrijding. Want hoe zou het nou zijn als je bijvoorbeeld je onvrede wegneemt en je niet meer de behoefte voelt om te emotie-eten? Hoe zou het zijn als je oudzeer opgelost hebt en bijvoorbeeld dat drankje niet meer nodig hebt om het gezellig te hebben of je te ontspannen?

Door middel van hypnotherapie onderzoek je wat de oorzaak is waarom je niet kunt afvallen. Als je dat weet, dan kun je namelijk aan de slag met een oplossing. Wat je mentaal oplost, komt fysiek terug. Vergelijk het met gespannenheid die op je schouders slaat: je hebt stijve schouders, dat straalt door naar je nek en je krijgt er hoofdpijn van. Waarom zou dat dan niet met vetopslag zo zijn?

Dus, wil jij graag afvallen maar lukt het steeds maar niet? Heb je al veel verschillende diëten geprobeerd die wel even helpen, maar op de lange termijn terug bij af bent of misschien nog wel zwaarder dan voorheen? Wil je je weer energiek en fit voelen en dat ene setje kleding kunnen dragen dat je al zo lang in de kast hebt liggen? Laat mij je dan helpen er mee aan de slag te gaan door middel van hypnotherapie! Ik help je graag om je weer goed te voelen en op een ontspannen manier bezig te gaan met afvallen: niet door keihard te bikkelen in de sportschool en erg weinig calorieën binnen te krijgen, maar door het mentaal tot rust te brengen. Hopelijk tot snel!

 

Ja ik wil de oplossing vinden om te kunnen afvallen!