Stoppen met roken

Stoppen met roken. Oeh, wat moeilijk! Je herkent het misschien wel: je hebt al heel vaak geprobeerd om te stoppen, maar steeds weer steek je die ene op. En dat terwijl ze zeggen dat ‘die ene’ er juist voor zorgt dat je blijft roken. Tja, we weten het allemaal, maar blijven we er dan niet van af?

De verleiding om weer te beginnen met roken is groot omdat je verslaafd bent. Daar kunnen we omheen draaien, maar het is wat het is. Elke verslaving heeft zijn eigen kenmerken, maar in de grote lijn heeft elke verslaving het eigenaardige kenmerk: je wilt het gebruiken, en steeds maar meer! En dat ondanks dat je er veel voor betaald, zelfs je gezondheid!

Het duurt vaak erg lang voor iemand echt definitief stopt met roken. Sommigen zelfs helemaal niet. Hypnotherapie kan dit proces versnellen. Het kan je inzichten geven en je doen ontspannen bij het idee van niet meer hoeven roken. Het haalt het hele ‘moeten’ eraf en richt zich op de voordelen. Hoe zou het zijn als je niet meer obsessief aan een sigaret hoeft te denken? En dat je je er nog super fit bij voelt ook? Want buiten het mentale stukje heeft roken natuurlijk ook nogal wat consequenties voor je fitheid en conditie!

Tijdens de hypnotherapie kijken we samen naar de oorzaak van het probleem, maar … ook niet geheel onbelangrijk: naar een oplossing! Door middel van hypnotherapie krijg je inzicht in hoe je kunt stoppen met roken zonder dat je allerlei hulpmiddelen moet inschakelen. Zonder bijwerkingen, zonder psychische strijd en zelfs zonder dat je aan een sigaret hoeft te denken!! Hoe heerlijk zou dat zijn?!

Klinkt je dit als muziek in de oren en wil je dit ook? Dat kan! Stuur me een berichtje en we gaan samen kijken naar wat ik voor jou kan betekenen!

Ja ik wil graag stoppen met roken